Pohja:

6 kananmunaa

2dl sokeria

2dl vehnäjauhoja

½dl perunajauhoja

2tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi, lisää joukkoon vehnäjauhot joihin on sekoitettu leivinjauhe ja perunajauho. Kaada sekaan(siivilänläpi pikkuhiljaa) ja vatkaa vain sen verran että jauhot ovat sekoittuneet. Kaada taikina voideltuun ja korppojauhotettuun vuokaan. Paista 175astatta ja n. 45min.

Täyte:

säilykepersikoita iso purkki

3dl vispikermaa

½prk maitorahkaa

½dl sokeria

3rkl vaniliinisokeria

Vatkaa kerma kovaksi ja lisää siihen maitorahka, lisää lopuksi sokeri.

Ohje:

Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Kostuta sokerivedellä(ohje mansikkakussa).  Leikkaa SÄILYKE PERSIKOITA pieniksi paloiksi ja lisää ne kakun päälle. Laita 1/2 täytteestä persikoiden päälle. Laita toinen pohja, kostuta ja toista sama(tai sitten käytä esim. aprikoosi marmeladia toiseen väliin persikoiden sijasta) ja päälle taas rahka-kermasekoitusta. Sitten kolmas pohja ja kostuta.

Koristelu:

Leikkaa kiiveistä ohuita siivuja ja asette kakulle. Tee sama persikoille ja asettele kakulle, voit laittaa päälle myös säilyke kirsikoita(puolita ne), säilykemandariinia ja viinirypäleitä. Kun kakun päällynen on täynnä hedelmiä tee siihen kiille hyytelösokerin pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuorruta sivut vispikermalla. (n. 2-3dl vispikermaa)