Tätä kanapiirakkaa tein tyttären 2v. synttäreille ja oli hyvää. Pusu

1247217620_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

KANA-FETAPIIRAKKA:

Pohja:

250g voita tai margariinia

4-5dl jauhoja

1tl leivinjauhetta

250g maitorahkaa

Nypi jauhot(sekoita leivinjauhe myös tähän) sekaisin hieman pehmenneen voin kanssa. Kun jauhot ja rasva on kivoina nokareina lisää maitorahka ja sekoita palloksi.

Kaulitse taikina isolle uuni pellille tasaisesti. Käytä jauhoja apuna jos tarttuu kiinni kaulimeen.

Täyte:

450g broilerin marinoimattomia fileesuikaleita

½ pussia Paprikasekoitusta(pakaste, pirkka)

Fetapaloja(tai pirkan salaattikuutioita)

Miniluumutomaatteja tai kirsikkatomaatteja

currya, mustapippurirouhetta, suolaa, kuivattua persiljaa

2 prk kermaviilia

2 kananmunaa

200g juustoraastetta

Ohje:

Paista kanasuikaleet kypsiksi ja pilko niitä pienemmiksi samalla, mausta suolalla, pippurilla, currylla ja persiljalla.

Levitä kanasuikaleet pohjan päälle. Kaada puoli pussia paprikasekoitusta kanojen päälle tasaisesti, lisää fetapalat ja puolitetut tomaatit.

Sekoita kulhossa kahteen kermaviiliin kananmunat ja ripaus suolaa ja mustapippurirouhetta. Levitä tasaisesti piirakan päälle. Lopuksi lisää juustoraaste.

Paista uunin alatasolla 175asteessa ja n. 30-60min. (piirakkaa kannattaa katsoa n. 10min välein)