Näitä aina välillä leivotaan. Välillä vuokaan ja välillä ilman. Makuasia. Mutta hyviä ovat.

Taikina:
5 dl maitoa
1pss kuivahiivaa
1,5 dl sokeria
3 tl kardemummaa
1 tl suolaa
1 kpl kananmunaa
13 dl vehnäjauhoja
1,5 dl

Flora Culinessea(tai sulatettua voita 150g)

Täyte:
6-8 rkl Flora Culinessea tai pehmeää voita(marg.) 100g
1-1½ dl sokeria
4 -6tl kanelia(maun mukaan, itse käytän reilusti)
Pinnalle:
1 kpl kananmunaa
1,5 dl raesokeria

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi isossa kulhossa. Sekoita joukkoon kuivahiiva. Lisää joukkoon sokeri, kardemumma, suola ja kananmuna. Lisää noin puolet jauhoista ja sekoita tasaiseksi. Lisää loput jauhot vähitellen taikinaan ja lopuksi Flora Culinesse. Alusta taikinaa, kunnes se irtoaa käsistä ja kulhon reunoista.

Kohota taikinaa leivinliinan alla kunnes taikina on kohonnut kaksinkertaiseksi (n. ih). Jaa kohonnut taikina kahteen osaan ja kauli palat noin 0,5-1 cm:n paksuisiksi suorakaiteen muotoisiksi levyiksi. Levitä Flora Culinesse(tai margariini/voita ohut kerros) taikinalevyjen päälle, ripottele pinnalle sokeri ja kaneli. Kierrä taikinalevyt rulliksi ja leikkaa rullat vinottain paloiksi. Paina palat kapeimmasta kohdasta litteiksi, jotta pullan leikkauspinnat tulevat esiin. Laita korvapuustit leivinpaperin päälle pellille ja anna kohota leivinliinan alla.

Jos valmistat vuokapuusteja, viipaloi rullat vain 1,5 cm:n paloiksi ja nosta ne paperivuokiin. Voitele kohonneet puustit kananmunalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 200 °C:n lämpötilassa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.