Kinkkurullaa pukkaa. Hymy Tämän helpon ohjeet löysin monenkin blogista. Laitoin täytteeksi omia herkkujani ja hyvää tuli. ☼

1247242436_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Fazerin tummaa(ruis) paahtoa pkt.

Kostutus kasvisliemellä.

Täyte:

300g palvikinkkua suikaloituna(silputtuna)

pieni pala kurkkua

100-150g tuorejuustoa

1dl voileipäpikkelsiä

2rkl smetanaa

ruohosipulia(kuivattua)

Silppua kinkkusiivut ja kurkku. Sekoita tuorejuusto, pikkelsi, smetana ja ruohosipuli sekaan. Maista!

OHJE:

Leikkaa paahtoleivän reunat pois. Asettele 4 x 4 palaa kelmun ja leivinpaperin päälle. Kostuta palat reilusti kasvisliemellä ja levitä täyte tasaisesti leipien päälle. Kääri mahd. tiukalle rullalle kelmun avulla. Anna kostua jääkaapissa miel. yön yli hyvin peitettynä.

Poista kelmut ja leivinpaperi, kuorruta kakku tuorejuusto-pikkelsi sekoituksella. (100g tuorejuustoa ja ½dl pikkelsiä).

Koristele kinkulla, jääsalaatilla, kurkulla ja viinirypäleillä(tai kirsikkatomaatilla).