Kinkkurullaa pukkaa. Tämän helpon ohjeet löysin monenkin blogista. Laitoin täytteeksi omia herkkujani ja hyvää tuli. ☼
Fazerin tummaa(ruis) paahtoa pkt.
Kostutus kasvisliemellä.
Täyte:
300g palvikinkkua suikaloituna(silputtuna)
pieni pala kurkkua
100-150g tuorejuustoa
1dl voileipäpikkelsiä
2rkl smetanaa
ruohosipulia(kuivattua)
Silppua kinkkusiivut ja kurkku. Sekoita tuorejuusto, pikkelsi, smetana ja ruohosipuli sekaan. Maista!
OHJE:
Leikkaa paahtoleivän reunat pois. Asettele 4 x 4 palaa kelmun ja leivinpaperin päälle. Kostuta palat reilusti kasvisliemellä ja levitä täyte tasaisesti leipien päälle. Kääri mahd. tiukalle rullalle kelmun avulla. Anna kostua jääkaapissa miel. yön yli hyvin peitettynä.
Poista kelmut ja leivinpaperi, kuorruta kakku tuorejuusto-pikkelsi sekoituksella. (100g tuorejuustoa ja ½dl pikkelsiä).
Koristele kinkulla, jääsalaatilla, kurkulla ja viinirypäleillä(tai kirsikkatomaatilla).
Kommentit