Tätä tein joskus joulun alla, en muista kenen blogista bongasin ohjeen, olin vain kirjoittanut muistiinpanon lapulle(jos joku tietää kuka tämän ohjeen alunperin kekkas niin saapi kertoa jotta voin kiittää ja mainita sen tässä Hymy). Oli ihanan makuista ja maistui taivaalliselle minusta kahvin kanssa vaikka puolukka kirpakkaa onkin. ♥

1247226509_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja:

3 munaa

1 1/2 dl sokeria

1 1/2 dl jauhoja

1/2 dl tummaa kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta

Täyte:

2 dl kermavaahtoa

200g tuorejuustoa

2 dl puolukoita

1½ dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita jauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään. Kaada jauhot vaahtoon varovasti sekoittaen. Kaada leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 225 asteisessa uunissa n. 6-8 minuuttia. Kumoa torttu sokerilla ripotetulle leivinpaperille.

Vatkaa kerma vaahdoksi. Survo puolukat sauvasekoittimella, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla. Lisää tuorejuusto joukkoon, sekoita. Yhdistä kermavaahto ja tuorejuustoseos. Leikkaa kääretorttupohjan reunat siistiksi. Levitä reilu puolet täytteestä torttulevyn päälle. Kääri torttu mahd. tiukalle rullalle leivinpaperin avulla. Laita jääkaappiin hetkeksi vetäytymään. Pursota loput täytteestä tortun kuorrutteeksi ja ripottele pinnalle jäisiä puolukoita.