Tein suolaiseksi naposteltavaksi kahvipyötään tonnikalakolmioleipiä. Kuva on tod. huono mutta voin vakuuttaa että jos pidät tonnikalasta niin nämä ovat namia.
Ainekset:
-paketillinen paahtoleipää
-2prk tonnikalapaloja öljyssä
-ranskankerma
-200g ruohosipulituorejuustoa
-1dl voileipäpikkelsiä
-mustapippuria
-ruohosipulia(kuivattua)
-ripaus suolaa
-ruukkusalaattia
-3 tomaattia
Ohje:
Valuta tonnikalasta öljy pois kunnolla, kaada molemmat purkit kulhoon ja sekoita sen verran että paloista tulee pieniä. Lisää ranskankerma, tuorejuusto, pikkelsi ja mausteet. Maista maku.
Levitä paahtoleipien päälle ohuelti tuorejuustoa ja laita päälle pala ruukkusalaattia, lisää täytettä ja tomaattisiivuja, pistä toinen pala paahtoleipää päälle paina hiukan ja leikkaa kolmioksi.
Kommentit